Particulier
dom pokazowy 3 scaled

Solide constructie, snelle implementatie en modern design

Houd er bij het bouwen van een huis rekening mee dat u er het grootste deel van uw leven in zult doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat elk detail aan uw verwachtingen voldoet en u van alledaags comfort voorziet. Bij ons kunt u het van A tot Z ontwerpen. We begeleiden u snel en stressvrij door elke fase:

  • Het analyseren van de behoeften via het conceptuele werk met het ontwerp, de formaliteiten en de bouwvergunning.
  • De productie van de geprefabriceerde elementen.
  • De montage op de bouwplaats + afwerking.

    Samenwerking met Modulovo betekent niet alleen een uitgebreide coördinatie van de gehele constructie, maar ook gratis ontwerpadvies van ervaren architecten, waardoor uw huis tot in elk detail wordt verfijnd. Dat is niet alles, want naast een volledig geïndividualiseerd project kunt u ook de omvang van de samenwerking kiezen op maat.
dom pokazowy wn 5

De stalen structuur garandeert jarenlang duurzaamheid

Staalconstructies zijn perfect voor geprefabriceerde technologieën. Belangrijk is dat een dergelijke structuur is gemaakt van gegalvaniseerd staal - solide en duurzaam. Staalprofielen zijn koudgebogen en gevormd uit constructiestaal van klasse 350 of 280, meestal zijn ze bovendien voorzien van een thermisch verzinkte coating. Het beschermt de gehele constructie tegen de schadelijke effecten van vocht en neerslag.

M 05 Wiz 3

Bekijk nu snel ons ruim aanbod aan Future Homes

Wij hebben veel verschillende modulaire woonunits. Onze modellen zijn allemaal van alle gemakken voorzien en gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Ontdek al onze modellen.

Bekijk modellen
Nieuwsgierig geworden?
Vraag een vrijblijvend advies aan
Aanvragen
Naar boven