MODULOVO Future Homes
Lees verder
M 05 Wiz 1

Waarom een Tiny House van Modulovo Future Homes ?

Modulovo Future Homes levert Tiny Houses welke geheel gemonteerd en indien gewenst geheel gemeubileerd aangeleverd kunnen worden. In de fabriek worden de Tiny Houses volgens onze hoogwaardige kwaliteitsstandaard gefabriceerd en gecontroleerd. Het uitgangspunt is om energie neutrale en duurzame Tiny Houses te leveren, bij de constructie van de Tiny Houses is hier op alle fronten rekening mee gehouden om dit doel te bereiken.

Milieuvriendelijk
Op maat gemaakt
Duurzaam
Snelle levertijden
m041

Eco vriendelijk wonen

Het uitgangspunt is om energie neutrale en duurzame Tiny Houses te leveren, bij de constructie van de Tiny Houses is hier op alle fronten rekening mee gehouden om dit doel te bereiken.
nachelle nocom 51adhgg5KkE unsplash

De voordelen van modulaire woningen

Modulaire woningen zijn de laatste jaren om verschillende redenen steeds populairder geworden. Om te beginnen kunnen modulaire woningen snel gebouwd worden en voor een kleiner budget dan traditionele woningen. Bovendien zijn ze veilig en duurzaam en kunnen ze gemakkelijk verplaatst of uitgebreid worden als je behoeften veranderen. Ze zijn ook milieuvriendelijk en energiezuinig, dankzij het gebruik van geprefabriceerde materialen en geavanceerde bouwtechnieken. Tenslotte heb je ruime keuze aan binnen- en buitenafwerking om jouw perfecte ruimte te creƫren.

 

Of je nu op zoek bent naar een hoofdverblijf of een vakantiehuis, modulair bouwen is zeker het overwegen waard.

Lamelovo 1

De oplossing voor het tekort aan woningen

Modulovo Future Homes heeft de oplossing voor het tekort aan woningen. Onze modulaire woningen zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er heel veel mogelijk is. Het zijn flexibele woonunits die van alle gemakken voorzien zijn. Zeer geschikt als starterwoning, maar ook als vakantiewoning of recreatiewoning. Neem eens een kijkje tussen onze modellen.

Bekijk modellen
Nieuwsgierig geworden?
Vraag een vrijblijvend advies aan
Aanvragen
Naar boven