Falatina

Vanaf €165.000,-

Specificaties
Bouwgebied 68,67 M²
Bruikbare oppervlakte 91,41 M²
Volume 250,33 M²
Breedte gebouw 6,30 M
Materiaal Staal
Lengte gebouw 10,90 M
Nok bouwhoogte 7,52 M
Falantina Plattegrond
Omschrijving

Een energiebesparende modulaire woning met een schuurvorm en een moderne gevel van plaatstaal, gecombineerd met natuurlijk hout. Het ontwerp onderscheidt zich door de glazen gevels van het gebouw en de functionele indeling van het gebouw. De oppervlakte van bijna 100 m² kan comfortabel worden gebruikt door gezinnen met kinderen. We komen het huis binnen via de vestibule. De grootste ruimte op de begane grond wordt ingenomen door een goed verlichte, elegante woonkamer met een keuken. In deze ruimte staat ook een tafel voor zes personen, die de keukenruimte scheidt van de woonkamer, een loungebank en een RTV-wand. In de ruime badkamer is het mogelijk om een ​​ligbad of een grote glazen douche te plaatsen. Aan de voorzijde van de badkamer is er een kamer van ongeveer 10 m², perfect voor een studeerkamer of een kamer. Onder de trap een bijkeuken afgesloten met een deur, aan de overzijde een pantry. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken hebben we de mogelijkheid om naar het terras te gaan, wat het interieur aanvult. Boven zijn twee ruime slaapkamers verbonden door een badkamer met een ligbad en een wasmachine. Indien nodig is het mogelijk om een ​​grotere slaapkamer op te delen in twee kleinere.

Warm in de winter en koel in de zomer in het huis worden verzorgd door een zuinige lucht-luchtpomp, en het hele systeem is verborgen in de technische ruimte tussen de huismodules. Elektrische vloerverwarming in beide badkamers. Het verborgen systeem van kanaalrecuperatie zorgt voor energiebesparing in het hele huis.

De woning heeft 70 meter bebouwde oppervlakte en kan dus op aanvraag gebouwd worden. De woning wordt in vier elementen opgeleverd en op een vooraf voorbereide funderingsplaat geplaatst. 

We bieden objecten aan in verschillende uitvoeringen van uitrusting, waaronder:

■ Externe thermische isolatie die voldoet aan de eisen van een energiebesparende voorziening afgewerkte gevel.

■ Dakbedekking met opstaande naadplaat aluminium schrijnwerk met een driedubbele beglazing.

■ Een complex verwarmings- en airconditioningsysteem voor de faciliteit met een warmtepomp.

■ Een warmteterugwinningssysteem.

■ Fotovoltaïsche installatie op het dak.

■ Het interieur van het gebouw met de nodige installaties en klaar om te schilderen

Offerte aanvragen:

Een offerte kan altijd vrijblijvend aangevraagd worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vind u dit product heel interessant? Klik dan snel op de knop hieronder en vraag een offerte aan.

Aanvragen
Interieur Model
Exterieur Model
Nieuwsgierig geworden?
Vraag een vrijblijvend advies aan
Aanvragen
Naar boven